Team

Het Frozen Duck Games team bestaat uit zeven awesome studenten die de opleiding Gametechnologie volgen aan de Universiteit Utrecht. Op deze pagina stellen wij ons voor!


Victor "Silverdisc" Voorhuis
Victor is geobsedeerd met games, sci-fi, anime, Mountain Dew, elektronische muziek, graphic design en particles. Hij programmeert al een tijdje en schrijft ook wel eens over zichzelf in de derde persoon op een blog. Victor's favoriete sport is Counter-Strike, en hij doet dat best veel, want sporten is gezond!


Herman "TehLulzinator" Groenenboom
Mocht je Herman ooit tegenkomen terwijl hij niet bezig is met het (meta-) management van Frozen Duck Games, dan zal dat waarschijnlijk op het internet zijn. Vraag hem iets te doen, en hij zal een boek lezen over hoe hij datgene aan moet pakken. Of er vervolgens nog iets uitgevoerd gaat worden is nog maar de vraag. Verder is hij een groot fan van Awesomenauts.Toby "CoolName" Rufinus
Toby is programmeur in hart en nieren. Hij begon al met games maken voordat het cool was, op zijn grafische rekenmachine. Gelukkig heeft hij nu heel wat meer ervaring en processor-rekenkracht tot zijn beschikking, die hij zal gebruiken voor het maken van onze game. Oh ja, zijn voornaam is heel cool, want er zit een "y" in.
Roxanne "lil' sis" van Dam
Roxanne haar passie voor games begon toen ze nog een klein meisje was die samen met  haar grote broer Super Mario Bros op de NES speelde. Nu is zijzelf een grote fan van Japanse RPG’s geworden en haar droom is dan ook later zelf zulke games te ontwikkelen. Roxanne haar focus ligt bij het programmeren van games, maar ze vindt het tevens leuk om creatief bezig te zijn met de graphics van de games.Maaike "M-Bear" Burghoorn
Maaike is een Rubik's Cube fanaat. Haar snelste record is 31,7 seconden. Ook met de 4x4 Rubik's Revenge kan ze goed overweg. Later zou ze zich graag wagen aan de 7x7 kubus. Als ze niet bezig is met speedcubing, dan is ze de wereld aan het redden van Ganondorf of de Elite 4 aan het inmaken. Verder is ze geobsedeerd met anime en speelt ze waterpolo.

Wouter "Gongo" van 't Hof
Wouter is van jongs af aan al een gamer die het leuk vindt om te puzzelen. Ook manga en anime wekt zijn interesse. Zijn eerste programmeer ervaring was op de grafische rekenmachine waar hij wiskundige formules simplificeerde. De passie voor games is voortgekomen uit zijn competitieve aard. Het competitieve enthousiasme om te winnen zorgt ervoor dat Wouter blijft oefenen tot hij tevreden is, mocht dit zijn met sport, met werk of in games.

1 opmerking: