Game

R.U.L.E. is een 2.5D shootergame en is geïnspireerd op de retrogame, Robotron 2084. De wereld is overgenomen door evil robots. En jij bent de enige die de mensheid nog kan redden! Versla vele waves vol met robots, en verbeter de highscore.

Red de wereld nu van evil robots en download het spel hier: http://tiny.cc/ruleexe

De game is gemaakt in een 2.5D perspectief, en bevat Dynamic Lightning en Bloom. Hierdoor zijn de graphics super fancy. Ook de sprites zijn eigengemaakt. De levels worden random gegenereerd waardoor je elk level opnieuw een unieke speelervaring krijgt. Elk level bestaat uit drie waves van verschillende soorten vijanden. Ook andere objecten worden willekeurig gegenereerd zoals dodelijke radioactieve barrels en mensen die dringend jouw hulp nodig hebben. Dus gebruik de omgeving in jouw voordeel, want ook robots zijn kwetsbaar tegen de explosieve barrels.

Andere fancy features zijn de HUD. Deze beweegt mee op de beat van de muziek en weergeeft handige informatie zoals je huidige wapen en score. Speel met verscheidene soorten wapens, en ontdek jouw eigen speelstijl. Behalve wapen pick-ups bevinden er zich ook power-ups in de game. Zoals rate of fire en speed. De game support ook Xbox 360 controllers, dus plug een controller in en speel samen met vrienden of familie. De game past de moeilijkheidsgraad aan aan jouw behendigheid, dus je raakt nooit uitgespeeld.

Overleef jij Robot Ultimate Laser Explosion?

Heroes

Player 1
Player 2Enemies

Grunt
Enforcer
Tank
Spheroid 
Quark 
Electrode 
HulkWapens

Plasmarifle
Blaster
Lasergun
Lightsword

Humans

Emo
GirlObjects

BarrelTrailer


Screenshots


Get ready...
Versla verschillende soorten enemies
Richt met de laserpointer

Gebruik krachtige wapens

Red mensen

...en kijk uit dat je ze niet opblaast!

2 opmerkingen: